Minőségi és intelligens

A merész, sportos és tekintélyt parancsoló új Nissan Qashqai stílusos formaterve jól tükrözi, mi rejlik a karosszéria alatt: továbbfejlesztett, ugyanakkor könnyen kezelhető technológia, amely tökéletes irányíthatóságot, teljes körű csatlakozási lehetőségeket és abszolút kényelmet biztosít.

ÉLVEZZE A KEZELHETŐSÉGET

Az új Nissan Qashqai ötletes futóművezérlése egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi az autózást, hiszen jobb irányíthatóságot és kitűnő kezelhetőséget biztosít. Bármilyen útviszonyok között autózik, a rendszer megkönnyíti a kanyarodást, és kiszűri az utak egyenetlenségeit.

16 SZENZOR FIGYELI AZ AUTÓ KÖRNYEZETÉT

Az új Nissan Qashqai Aktív Biztonsági Pajzs technológiája magabiztosabbá teszi a vezetést, így Ön mindig ura maradhat autójának. A különböző biztonsági rendszerek egymással együttműködve segítenek elkerülni a frontális ütközéseket, a holttérben leselkedő veszélyeket, a sávból való kisodródást és egyéb kockázatokat.

PRÉMIUM UTASTÉR VESZI KÖRÜL

Az új Nissan Qashqai nemcsak rendkívül kényelmes, hanem elképesztően könnyedén is kezelhető. Fejlett technológiája jelentősen leegyszerűsíti a vezetést, így Ön könnyen veheti a városi utak akadályait, a forgalmi veszélyek okozta aggodalom nélkül.

MODERN CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK

Mostantól út közben sem kell lemondania az internetes kapcsolatról. A legújabb NissanConnect navigációs rendszer tartalmazza a Google Hasznos helyek és a Send-to-Car szolgáltatást, de internetes rádióval, és frissíthető alkalmazások széles skálájával (például közösségi média eléréssel, üzemanyagárakkal, időjárás-előrejelzéssel, hírekkel, sporthírekkel) rendelkezik. A káprázatos 7”-os kijelzőn a Nissan Aktív Biztonsági Pajzzsal kapcsolatos adatok is megjeleníthetők.
Ezek a technológiák jól szemléltetik, hogy a QASHQAI élen jár a kategóriájában. Egy igazi úttörő. Ahogyan Ön is. A Qashqai volánja mögött úgy érezheti, a város a lábai előtt hever.

Automatikus parkolás

A zsúfolt városi utcákon nem könnyű a parkolás. Az új Nissan Qashqai-ban a 360 fokos parkolókamerával (AVM) és a mozgásérzékelővel folyamatosan szemmel tarthatja az autó környezetét. Az intelligens parkolássegítő rendszer ráadásul bekormányozza az autót a kiszemelt parkolóhelyre, így a parkolás gyerekjáték.