Több energia, alacsonyabb emisszió: A legújabb Új Nissan Note

Minden Új Nissan NOTE-ban megtalálja a legújabb motortechnológiát és a start-stop rendszert, amely kategóriaelső hatékonyságot és CO2-kibocsátást biztosít. A pillanatnyi visszajelzést adó ÖKO-kijelzőn mindig ellenőrizheti, mennyire környezettudatosan vezeti autóját.

DINAMIKUS VÁROSI AUTÓ, AZ ÖN KEDVÉRE TERVEZVE

Az új, áramvonalas formának köszönhetően az Új Nissan NOTE karcsú és határozott megjelenésével kilóg a tömegből. A városi autó vonzó formavilága a tágas és minőségi utastérben is jelen van, ahol a látványos, csillogó középkonzol vonja magára a figyelmet.

AMIRŐL MINDENKI BESZÉL: BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIÁK


Európai premierje alkalmából most először próbálhatták ki az új Nissan NOTE-ot a kontinens Nissan-tulajdonosai.

Az Aktív Biztonsági Pajzsnak köszönhetően a sofőrök „stresszmentes” vezetésről számoltak be, és úgy érezték, hogy kezükben van az irányítás.

A holttér-figyelmeztetést, a sávelhagyás-jelzést és a mozgó tárgyakat észlelő funkciókat kipróbálva úgy vélték, tényleg eljött az ideje, hogy leszámoljunk a stresszes városi vezetéssel. Hallgassa meg, mit mondtak még ezen kívül!

360 FOKOS PARKOLÓKAMERA – ÉLESBEN TESZTELVE


Felejtse el a hátrafelé forgolódást! Ez csak az egyike a számos előnynek, melyet az új Nissan NOTE 360 fokos parkolókameráját tesztelő Nissan tulajdonosok megemlítettek.

Az új technológiának köszönhetően búcsút inthetünk a trükkös parkolásoknak és a nehézkes manővereknek. Nem csoda, hogy sofőrjeink úgy érezték: bármit is tartogasson számukra az út, ők felkészültek. Nézze meg az első véleményeket!


Az új Nissan NOTE beltere jóval tágasabb, mint amilyennek kívülről tűnik. Nézze meg a reakciókat a Nissan legújabb városi autójának meglepően tágas belső teréről és rendkívüli kényelmi tulajdonságairól.

„Lendületes”, „Sportos”, „Futurisztikus” – ez csak néhány visszajelzés azok közül, amelyek az új Nissan NOTE-ról a Genfi Autószalonon hangzottak el. Nézze meg ezt a bemutató videót és ismerje meg közelebbről a Nissan új városi autóját.